This is Nuts

This is Nuts

Vi gillar utmaningar. Vi är autentiska. This is Nuts

Vi älskar att äta gott och leva riktigt hälsosamt.

Det är vi som är This Is Nuts och våra nyttiga snacks är bland de bästa i Norden. Vi vill hjälpa dig att äta och leva mer hälsosamt, samtidigt som du får en chans att delta i kul aktiviteter.

Med vårt stora sortiment av nötter och basvaror som kokosmjöl och mandelmjöl är det enkelt att grunda sunda vanor och leva hälsosamt. Vi erbjuder snabb leverans av mandlar, cashewnötter, hasselnötter och många andra läckra nötter! I vårt breda sortiment av naturgodis finns nyttiga godsaker med extra lyxig smak, till exempel chokladdragerade mandlar och saftiga, ekologiska gojibär.

Ät bättre, lev bättre.

This Is Nuts har ett brett utbud av högkvalitativa nötter, hälsosamma snacks och naturgodis utan onödiga tillsatser. Vi säljer också goda basprodukter som mandelmjöl och kokosolja. Våra nötter är genuint torrostade utan olja, en metod som har sitt ursprung i forntida Mellanöstern. Den här patenterade tekniken ger våra nötter en unik, autentisk smak. Vårt naturgodis är doppat i den finaste svenska chokladen och alla våra produkter sorteras och packas för hand i Sverige. Dessutom använder vi alltid hela, obehandlade ingredienser av högsta kvalitet.

WEBSHOP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *